Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

To «REVOLUTION» κάνει πρεμιέρα στο Star!

Ο δημιουργός της επιτυχημένης σειράς φαντασίας "Supernatural", Έρικ Κρίπκε και ο μετρ των μεταφυσικών σειρών δράσης Τζέι – Τζέι Έιμπραμς, υπογράφουν τη νέα σειρά περιπέτειας και επιστημονικής φαντασίας «REVOLUTION», που κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο στο Star!


Από την Κυριακή 23 Μαρτίου και κάθε Κυριακή στις  17:50.

Ο σύγχρονος κόσμος είναι απόλυτα εξαρτημένος από την ηλεκτρική ενέργεια. Τι θα γινόταν αν ξαφνικά κάποιος έκλεινε τον γενικό διακόπτη; 



Ένα παγκόσμιο μπλακ-άουτ αλλάζει τα δεδομένα του πλανήτη για πάντα. Μέσα σε μια στιγμή, κάθε μορφή ενέργειας εξαφανίζεται. Επικρατεί το απόλυτο χάος. Αεροπλάνα πέφτουν, τρένα εγκλωβίζονται σε τούνελ, τα εργοστάσια, τα νοσοκομεία, οι κρατικές υπηρεσίες κλείνουν. Η επικοινωνία και η ενημέρωση είναι αδύνατες. Είναι αυτό το τέλος της ανθρωπότητας;

15 χρόνια μετά το παγκόσμιο σκοτάδι, η ζωή των ανθρώπων είναι στα επίπεδα, που βρισκόταν , πριν τη βιομηχανική επανάσταση. Δεν υπάρχουν οι σύγχρονες μεγαλουπόλεις με τους φρενήρεις ρυθμούς τους.  Η νέα γενιά εφήβων δεν έχει γνωρίσει τον ηλεκτρισμό και το ιντερνέτ, οι πόλεις είτε έχουν καταστραφεί από τις ανεξέλεγκτες καιρικές συνθήκες, είτε έχουν μετατραπεί σε μικρές κοινότητες από κάτοικους, που εκτρέφουν ζώα και καλλιεργούν την τροφή τους για να επιζήσουν. Η ζωή κυλάει αργά και ανέμελα και -κάποιος θα μπορούσε να πει- ειδυλλιακά. Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική και ένας μεγάλος κίνδυνος παραμονεύει.

Η ζωή μιας νεαρής κοπέλας, της Τσάρλι Μάθιεσον, αλλάζει βίαια όταν η διορισμένη, τοπική αστυνομία σκοτώνει τον πατέρα της, ο οποίος – χωρίς η ίδια να το ξέρει – είχε σχέση με το μπλακ άουτ πριν 15 χρόνια.  Ένα  ταξίδι με σκοπό την εύρεση απαντήσεων από το παρελθόν και τη διεκδίκηση του μέλλοντος, ξεκινάει με απρόβλεπτες συνέπειες…


ΠΕΡΙΛΗΨΗ 1ΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ:
Η Τσάρλι αποφασίζει να φύγει από το Σικάγο με σκοπό να βρει και να σώσει τον αδελφό της. Στο δρόμο που ακολουθεί, θα συναντήσει κάποιους ιδιαίτερους ανθρώπους, με ισχυρές προσωπικότητες, οι οποίοι θα την ακολουθήσουν και θα τη βοηθήσουν στη δύσκολη αυτή αποστολή διάσωσης του αδελφού της…

ΠΑΙΖΟΥΝ: Μπίλι Μπερκ, Τρέισι Σπυριδάκος, Ελίζαμπεθ Μίτσελ, Ζακ Ορθ, Τζιανκάρλο Εσπόσιτο

Ο 1ος κύκλος έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 17 Σεπτεμβρίου 2012, ολοκληρώθηκε στις 3 Ιουνίου 2013 και την παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 11 εκατομμύρια τηλεθεατές. Αποτελείται από 20 επεισόδια.
Η προβολή του  2ου κύκλου ξεκίνησε στις ΗΠΑ στις 25 Σεπτεμβρίου 2013.

Τα γυρίσματα της σειράς γίνονται στην περιοχή Γουίλμινγκτον στη Βόρεια Καρολίνα και πολλές σκηνές έχουν γυριστεί στο ιστορικό κέντρο της πόλης και στον πανεπιστημιακό χώρο του University Of North Carolina.

Πρωταγωνίστρια της σειράς, στο ρόλο της Σάρλοτ «Τσάρλι» Μάθεσον, είναι η Ελληνο-καναδή Τρέισι Σπυριδάκος. Η Σπυριδάκος γεννήθηκε στο Γουϊνιπέγκ της Μανιτόμπα αλλά πέρασε τα παιδικά της χρόνια στο χωριό Σκάλα κοντά στη Σπάρτη, πριν επιστρέψει οριστικά στον Καναδά το 1992. Οι γονείς της ήταν ιδιοκτήτες ελληνικού εστιατορίου και η ίδια μιλάει άπταιστα ελληνικά, δηλώνοντας υπερήφανη για την καταγωγή της. Έχει συμμετάσχει σε σειρές όπως το “Supernatural”, το :Bionic Women” και το “Psyche”.

Στη σειρά, υπάρχουν πολλές αναφορές στο έργο του συγγραφέα Στίβεν Κινγκ. Μεταξύ άλλων, οι τίτλοι των επεισοδίων “Strand” και “The Dark Tower” είναι εμπνευσμένοι από βιβλία του, ενώ και το όνομα του χαρακτήρα «Στιου Ρέντμαν», ο οποίος εμφανίζεται στον δεύτερο κύκλο, υπάρχει στο “The Strand” του Κινγκ.

H σειρά κατέκτησε το βραβείο “People’s Choice Award” στην κατηγορία Καλύτερη Σειρά Τηλεοπτικού Δικτύου για το 2013, ενώ υποψήφιοι ήταν επίσης η Σπυριδάκος για το βραβείο του Πρώτου Γυναικείου ρόλου και ο Μπίλι Μπερκ για τον αντίστοιχο Ανδρικό.
Ο Κρίστοφερ Λένερτζ «υπογράφει» τη μουσική της σειράς και κέρδισε το βραβείο στη σχετική κατηγορία στα “BMI TV Music Awards” για το 2013.


Δείτε το τρέιλερ της σειράς “REVOLUTION ” εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=CcEyUupnlOs&list=PLCg0cLoEdHTxIlqYTVtv1XT98IaIblYWi&index=1

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...