Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Επίσημη πρεμιέρα για «Το μικρό ψάρι» και την Πόπη Τσαπανίδου!

Πλήθος επωνύμων, ανάμεσά τους ο Σάκης Ρουβάς, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Γιώργος Πυρπασόπουλος - Δείτε φωτογραφίες


Επίσημη πρεμιέρα στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες έκανε το βράδυ της Δευτέρας, η ταινία «Το μικρό Ψάρι» που προβλήθηκε στο 64ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Βερολίνου και στην οποία συμμετέχει και η Πόπη Τσαπανίδου.   


Η ταινία του Γιάννη Οικονομίδη προβλήθηκε χθες στα Village Cinemas και πολύς κόσμος έδωσε το «παρών» για να την απολαύσει. Ανάμεσά τους, ο Σάκης Ρουβάς, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, Βίκυ Παπαδοπούλου,  Βαγγέλης Μαυρίκης και πολλοί άλλοι.

Λίγα λόγια για την ταινία

«Το μικρό ψάρι» παρουσιάζει την πορεία ενός άνδρα, του Στράτου, που κάνει δύο διαφορετικές δουλειές (την ημέρα εργάτης σε βιοτεχνία ψωμιού και τη νύχτα επαγγελματίας εκτελεστής) προσπαθώντας να μαζέψει χρήματα για βοηθήσει να δραπετεύσει ένας φυλακισμένος φίλος του, στον οποίο χρωστά τη ζωή.

Ο σκηνοθέτης τοποθετεί τον ήρωά του σε μία κοινωνία που έχει χάσει τις ηθικές αξίες της, σε έναν κόσμο όπου μοναδική σημασία έχει το χρήμα και οι ανθρώπινες σχέσεις και η φιλία δίνουν τη θέση τους στην προδοσία.

Εκτός από την ερμηνεία του Β. Μουρίκη, αξιοσημείωτες είναι και αυτές των Βίκυς Παπαδοπούλου, Πέτρου Ζερβού, Γιάννη Τσορτέκη, Γιώργου Γιαννόπουλου, Αλέκου Πάγκαλου, Πωλίνας Δελλατόλα, Μαρίας Καλλιμάνη, κ.ά.

Δες φωτογραφίες από την ελληνική προβολή












Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...