Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Ξέσπασε ο Βερύκιος κατά Κωστόπουλου, Μπαλατσινού και Ακρίτα!


«Οι υποκριτές! Πρέπει να πληρώσουν»! - Δείτε το βίντεο!
Μέσα από τη νέα εκπομπή του ALPHA "Happy Day" με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Δήμος Βερύκιος ξέσπασε ξανά κατά της κριτικής που δέχτηκε για τα σχόλια που είχε κάνει ο ίδιος για τον Αύγουστο Κορτώ.

Για τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού είπε: «Εσύ που με ξέρεις τόσα χρόνια, με χαρακτηρίζεις ομοφοβικό επειδή το είπε η κυρία του κυρίου, αντί να πάνε να πληρώσουν τους εργαζόμενούς τους; Και μεταξύ αυτών την πλειοψηφία εξ αυτών οι οποίοι είναι gay; Θα σταματήσουμε τις χαριτωμενιές. Αποστειρωμένοι πλέον γιατί το θέλει ο κύριος Πέτρος και η κυρία, αντί να πάνε να πληρώσουν τον κόσμο που τον έχουν απλήρωτο. Δεν ντρέπονται λίγο! Οι υποκριτές»!

Ο Δήμος Βερύκιος επιτέθηκε και στην Έλενα Ακρίτα αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ασχολήθηκε με το πρόσωπό μου. Ο Γιαννόπουλος ξέρετε τι θα έλεγε; Κάτι που είπε ένα νεαρός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή και έγινε πανικός: ραντεβού... ξέρει εκείνη. Γιατί κάποιοι συμμετείχαν στην αποχαύνωση του λαού μας όλα αυτά τα χρόνια για να φτάσει η χώρα στα σημερινά χάλια. Αυτοί πήραν πακτωλό χρημάτων, δεν ξέρω αν έχουν πληρώσει εφορία, θα πρέπει όμως να περάσουν από το ταμείο να πληρώσουν. Πρέπει να πληρώσουν και θα πληρώσουν»!

ZAPPIT.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...