Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Η Ρουβίτσα που έγινε φρυγανίτσα – Ποια είναι η καυτή ξανθιά στο πλευρό του Σάκη [βίντεο]

Τη γνωρίσαμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008, αλλά έγινε περισσότερο γνωστή στο ευρύ κοινό από τις εμφανίσεις της σε μεγάλες βραδινές πίστες.


Η Όλγα Πηλιάκη αποφάσισε να αφήσει τον αθλητισμό μετά τη μεγάλη επιτυχία με την εθνική ομάδα ανσάμπλ στη ρυθμική γυμναστική και να στραφεί στα λαμπερά φώτα της showbiz πλαισιώνοντας σταρ όπως οι Αντώνης Ρέμος, Άννα Βίσση και Σάκης Ρουβάς.


«Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Κίνας κρέμασα τα αθλητικά μου παπούτσια καθότι είχα αρχίσει να μεγαλώνω και είχα αγγίξει στον χώρο του αθλητισμού οτιδήποτε είχα ονειρευτεί. Η γυμναστική απαιτούσε θυσίες και καθώς εγώ την υπηρετούσα από παιδί, είχα πλέον κουραστεί. Θέλησα λοιπόν να ακολουθήσω μια άλλη πορεία. Έμαθα ότι ο Αντώνης Ρέμος ζητούσε χορεύτριες και με την άγνοια της πρωτάρας πήγα στην οντισιόν. Είχα τρελό άγχος εφόσον ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός και τον συγκεκριμένο χώρο δεν τον γνώριζα. Επειδή όμως ο αθλητισμός με έχει μάθει να ιδρώνω τη φανέλα διεκδικώντας την πρωτιά, τελικά κατόρθωσα να συμπεριληφθώ στην ομάδα του», τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Πρόσφατα συμπρωταγωνίστησε με τον Σάκη Ρουβά σε ένα τηλεοπτικό σποτ για φρυγανιές που θεωρείται μία από τις πιο πρωτότυπες διαφημίσεις εμπορικού προϊόντος με υπερπαραγωγή που έχει γίνει στην Ελλάδα. «Τα πλάνα μου στη συγκεκριμένη διαφημιστική δουλειά δεν είναι πολλά, αλλά η εμπειρία ήταν μοναδική. Με τον Σάκη έχουμε συνεργαστεί και παλαιότερα και ομολογώ ότι περνώ πάντα υπέροχα μαζί του. Παρόλο που είναι σταρ, είναι εξαιρετικά απλός και υπερβολικά δοτικός με τους συνεργάτες του, γι' αυτό και θεωρώ τύχη το να δουλέψω μαζί του», δήλωσε.

Δείτε το σποτ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...