Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

"Έτσι απλά": Κάθε Σάββατο στις 15:00


Νέα ημέρα μετάδοσης:
Σάββατο 22 Μαρτίου, στις 15:00

Προτάσεις με έμπνευση που κάνουν την καθημερινότητά μας πιο όμορφη και τις δραστηριότητες στο σπίτι πιο διασκεδαστικές. Προτάσεις που κεντρίζουν τη δημιουργική μας πλευρά και αποδεικνύουν ότι η φαντασία και το κέφι μπορούν να μεταμορφώσουν τη ζωή μας… «Έτσι απλά».

Η Κέλλυ Καρυπίδη, Installation Αrtist, και η Φιλίππα Πασχαλίδου, Interior Designer, μας δείχνουν τρόπους για να κάνουμε τη ζωή μας στο σπίτι πιο εύκολη, όμορφη και λειτουργική. Παράλληλα, η εκπομπή μας δίνει χρήσιμα tips για οικονομία, οργάνωση, καθαρισμό και συντήρηση, ενώ ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου μαγειρεύει απλά, γρήγορα, και πάνω απ’ όλα νόστιμα. 


Τo Σάββατο 22 Μαρτίου, στις 15:00, η εκπομπή «Έτσι απλά» είναι αφιερωμένη στο πιο διαχρονικό και αγαπημένο ύφασμα, το τζιν. Η Κέλλυ Καρυπίδη και η Φιλίππα Πασχαλίδου μας δείχνουν πώς με μια απλή τεχνική ξεβαψίματος μπορούμε να μεταμορφώσουμε ένα τζιν παντελόνι. Πώς ένας γιακάς από ένα παλιό τζιν πουκάμισο μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα κόσμημα; Πώς φτιάχνουμε ένα μαξιλάρι χωρίς ραφές και πώς εφαρμόζουμε την τεχνική του απλικέ σε απλά παιδικά φορμάκια; Ο Μιχάλης Νουρλόγλου μας ταξιδεύει στην Άγρια Δύση με ένα ζουμερό rib-eye  το οποίο σερβίρει με σπιτική barbeque σος και jacket πατάτες. 
Καλεσμένη της εκπομπής, η Νέλλη Σκουφάτογλου, αρχισυντάκτρια του περιοδικού ΟΖΟΝ, η οποία μας μιλά για την έκθεση φωτογραφίας Denim On, που εμπνέεται από το all time classic fashion item, το τζιν.  Τέλος, η εκπομπή θα μοιραστεί μαζί μας χρήσιμα tips για οικονομία, οργάνωση και συντήρηση.

«Έτσι απλά», η εκπομπή που κάνει τα δύσκολα εύκολα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...