Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

MEGA: ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΤΩ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ!


ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΩΡΑΣ



Οι αγαπημένοι ήρωες επιστρέφουν στις οθόνες μας «Με τα Παντελόνια Κάτω», έτοιμοι για νέες περιπέτειες. Στον δεύτερο κύκλο της σειράς, που βλέπουμε, πλέον, κάθε ΤΡΙΤΗ στις  11.30 μ.μ. στο MEGA, το κάμπινγκ έχει αλλάξει μορφή υπό το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς. 

Ο Χρύσανθος γίνεται ο απόλυτος άρχων με δυσάρεστες συνέπειες για τη ζωή των ενοίκων. Προχωρά ακάθεκτος στον εκσυγχρονισμό του κάμπινγκ και τη μετατροπή του σε luxury camp resort.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 26

Περιγραφή:   Τα προβλήματα για τον Αντώνη δε λένε να τελειώσουν. Μετά το χωρισμό του με την Αλίκη έρχεται τώρα αντιμέτωπος και με την έξωση από το camping! Γιατί, ενώ η μεν Αλίκη πληρώνει κανονικά το μισό νοίκι για το μισό σπίτι, ο Αντώνης χρωστάει ήδη τρία μηνιάτικα στον Σεραφείμ, ο οποίος του δίνει δυο μέρες μόνο προθεσμία για να τον ξοφλήσει. Ο 'Αγγελος αναλαμβάνει να πουλήσει κάποια κοσμήματα του Αντώνη που του είχε αφήσει η μάνα του και πραγματικά στο παρά πέντε φέρνει τα λεφτά στον Αντώνη που γλιτώνει τη μετακόμιση.

Ποιος είναι όμως ο κρυφός γενναιόδωρος αγοραστής που έσωσε τον Μπιούτιφουλ; Ο Γιώργος αδυνατεί να αποδεχτεί το γεγονός ότι δεν προχώρησε η σχέση του με την Ειρήνη. 'Ετσι, συνεχίζει να την πολιορκεί για να την κάνει να καταλάβει πως το μέλλον της είναι μαζί του. Η Ειρήνη είναι σε απόγνωση, μέχρι που της έρχεται μια φοβερή ιδέα η οποία όμως δεν θα έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Η Υβόννη, τέλος, έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά αφήνοντας το Χρύσανθο να ασχολείται με τα οικιακά. Μέχρι που μια επικίνδυνη και αδίστακτη ανταγωνίστριά της θα απειλήσει την καριέρα της Υβόννης χρησιμοποιώντας τα πιο δόλια μέσα...

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Ιεροκλής Μιχαηλίδης (Αντώνης), Αριέττα Μουτούση (Λίλα), Πηνελόπη Πιτσούλη (Βάσω), Πυγμαλίων Δαδακαρίδης (Γιώργος), Μάριος Αθανασίου ('Αγγελος), Ιζαμπέλλα Κογεβίνα (Σάντρα), Φωτεινή Τσακίρη (Αλίκη), Ρένος Χαραλαμπίδης (Χρύσανθος), Νικολέτα Καρρά (Υβόνη), Μαρία Κωνσταντάκη (Νέλλη), Γιάννης Στεφόπουλος (Σεραφείμ), Πηνελόπη Πλάκα (Ειρήνη), Φερνάν Ρομπλό (Ζαν Πιερ), Μαίρη Νέγρη (Νατάσσα), Αντρέας Λαμπρόπουλος (Τάκης), Χιν Γιου Φονγκ (Γιούκι), Θεοδώρα Παππά (Μαρία), Κατερίνα Παππά ('Αννα) και ο Κώστας Βουτσάς (Κώστας)
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος
Διασκευή σεναρίου: Βασίλης Σπηλιόπουλος, 'Αγγελος Χασάπογλου
Εκτέλεση παραγωγής: 'Ανωση Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...